Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیأت علمی دانشگاه تهران به دانشجو گفت: سازمان اوج یکی از مولود‌های انقلاب اسلامی است که خیلی دیر به دنیا آمد و همیشه جای خالی آن احساس می‌شد.

دکتر احمد نادری عضو هیأت علمی دانشگاه تهران با اشاره به هشتمین سالگرد تأسیس سازمان اوج به خبرنگار فرهنگی دانشجو گفت: سازمان اوج یکی از مولود‌های انقلاب اسلامی است که خیلی دیر به دنیا آمد و همیشه جای خالی آن در میان انبوه دستگاه‌های فرهنگی کشور محسوس بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: زمانی که نهاد‌های فرهنگی داخل نظام یا اقدامی در راستای فرهنگ متعالی انقلابی انجام نمی‌دادند و یا اینکه دچار کژکارکرد شده بودند، سازمان اوج توانست بار مسئولیت آن‌ها را به دوش بکشد و هنر انقلاب اسلامی را به اوج برساند.
این جامعه شناس به فعالیت‌های انجام شده در سازمان اوج در هشت سال گذشته اشاره کرد و اظهار داشت: تلاش‌های سازمان اوج در سال‌های گذشته، بسیار مبارک بوده و باید آن را به فال نیک گرفت و بر این اساس می‌توان به تحقق مأموریت‌هایی که برای این سازمان تعریف شده است، نمره کامل داد. البته ممکن است ضعف‌هایی در مواردی بوده باشد، ولی نقاط مثبت به قدری برجسته اند که می‌توان در ارزیابی کلی از نقاط ضعف صرف نظر کرد.
وی در ادامه وظیفه نهاد‌های فرهنگی و انقلابی را در قبال نهاد‌هایی مانند سازمان اوج بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: اگر مسئولین فرهنگی کشور می‌خواند هنر انقلاب شکوفا شود، باید هر چه بیشتر سازمان‌هایی مانند اوج را تقویت کنند. البته در ارزیابی نتایج آن نباید نگاه کوتاه مدت داشت و بلکه در میان مدت و بلند مدت باید اثرات آن را سنجید. اگرچه در همین ۸ سال گذشته نیز شاهد ثمرات بسیار مثبت و دمیدن روح تازه به هنر انقلاب بوده ایم.
نادری در پایان به ارزیابی علت موفقیت سازمان اوج پرداخت و بیان کرد: استفاده از ظرفیت‌های انقلاب اسلامی و وارد میدان کردن متفکران، اندیشمندان و متخصصانی که تا پیش از این توسط جریان غربگرا به حاشیه رانده شده بودند، از علل موفقیت این سازمان است و همین‌ها اکنون بزرگترین سرمایه سازمان اوج محسوب می‌شوند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سازمان اوج اوج انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۵۷۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع

ایتنا - رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR یا استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه توسط آزمایشگاه‌های مورد تایید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.
هر چند توسعه زیرساخت‌های حوزه تلفن سیار نیازمند نصب دکل‌های تلفن همراه در نقاط مختلف شهرهاست، اما هنوز هم بسیاری از مردم بر این باورند که این دکل‌ها دارای تشعشعات مضری برای بدن هستند و آنها را عامل بروز برخی بیماری‌ها مانند سرطان می‌دانند.  

به گزارش ایتنا از ایسنا، تشعشعات موبایل و مخاطرات آن سال‌هاست علی رغم توضیحات مسئولان از جمله دغدغه‌های مردم بوده اما بنابر گفته کارشناسان هنوز آسیب های ناشی از امواج یا تشعشعات فناوری هایی مانند تلفن همراه هنوز در دنیا به یک اجماع واحد نرسیده‌اند و شاید نیاز است سال‌ها بگذرد تا مشخص شود آنتن‌های نزدیک به منزل اشخاص تأثیری داشته است یا خیر؟ ولی به صورت کلی توصیه می‌شود قشر آسیب‌پذیر جامعه مانند کودکان، افراد مسن یا زنان باردار از این نوع تشعشعات دور باشند؛ به همین دلیل سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی کشور (رگولاتوری) بر اساس وظایف خود، در همکاری با سایر سازمان‌های متولی در این حوزه مانند سازمان انرژی اتمی ایران، به طور مستمر تشعشعات آنتن دکل‌ها را به سه روش اندازه‌گیری می‌کند.

در این راستا محمد شمسایی- مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه شمال شرق- با انتشار پستی در یک شبکه اجتماعی داخلی بر لزوم اطمینان از استاندارد تشعشعی تلفن همراه تأکید کرده است.

شمسایی در این زمینه تشریح کرد: معمولا برای خرید یک گوشی تلفن همراهِ جدید به بِرند، مدل، سیستم عامل، قیمت، امکانات، زیبایی، و غیره از آن توجه می کنیم؛ اما توصیه بهداشت الکترومغناطیس این است که برای خرید گوشی تلفن همراه، قبل از هر مشخصه، باید از استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه یا همان SAR اطمینان پیدا کرد.  

موضوعی که امیر محمدزاده لاجوردی- رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی - هم به آن اشاره و گفته است: برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR توسط آزمایشگاه‌های مورد تایید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تسریع شود
  • مشارکت بین‌نهادی، پیش‌نیاز مشارکت مردمی
  • ظرفیت استقبال از گفتمان انقلاب اسلامی در دنیا بی نهایت است
  • ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • ارزیابی میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه در سازمان تنظیم مقررات
  • این کار را انجام ندهید، یارانه تان قطع می شود!
  • به جای واکنش احساسی، چهره واقعی اسلام را به دنیا نشان دهیم
  • تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر
  • خبر مهم برای یارانه بگیران | چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • خبر جدید برای یارانه‌بگیران/ این کار را انجام ندهید، یارانه‌تان قطع می‌شود؟