Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@03:17:16 GMT

نشست گروه ۷ و حقایق نظام سرمایه‌داری

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۲۸۵۱۴

نشست گروه ۷ و حقایق نظام سرمایه‌داری

خبرگزاری مهر ـ گروه بین‌الملل: سران گروه ۷ در حالی در انگلیس گرد هم آمدند که مدعی حل بحران‌های جهانی از جمله در حوزه اقتصادی و مقابله با بحران کرونا هستند. این ادعاها در حالی مطرح می شود که در وادی عمل، تصمیماتی قابل تامل در این نشست اتخاذ و اعلام شده است.

نخست آنکه در حالی که بحران کرونا جهان را فرا گرفته و مسئولیت همگانی، هماهنگی و کمک برای مقابله با این بحران در سراسر جهان است؛ اعضای گروه ۷ به رهبری آمریکا با تامین هزینه‌های واکسیناسیون کرونا در کشورهای فقیر مخالفت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مخالفت در حالی صورت گرفته که کشورهای اروپایی و آمریکا با خرید بیش از اندازه واکسن کرونا موجب کمبود جهانی واکسن شده‌اند که به افزایش بیشمار قربانیان کرونا منجر خواهد شد.

این رفتار مجریان نظام سرمایه داری سندی آشکار بر ماهیت لیبرالیستی و کاسب کارانه نظام سرمایه داری است که در آن، جان انسان‌ها هیچ ارزشی نداشته و صرفا منافع اقتصادی و برتری جهانی اش را پیگیری می‌نماید و در این راه حاضر به نسل کشی در اقصی نقاط جهان هستند.

دوم آنکه گروه ۷ در حالی ادعای اقدام برای حل بحران اقتصادی جهانی را سر می‌دهد که در حوزه اقتصادی نیز تصمیمات قابل تاملی در نشست گروه ۷ اتخاذ شده است.

جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا در دومین روز از نشست سران صنعتی جهان موسوم به گروه ۷ طرحی ۴۰ تریلیون دلاری برای مقابله با قدرت رو به رشد چین در جهان پیشنهاد داد. این اقدام نشان می‌دهد که ادعای تجارت آزاد و اقتصاد برای همه، صرفا شعاری از سوی نظام سرمایه داری برای استعمار و سلطه بر سایر کشورهاست چنانکه آنها پذیرنده استقلال و جهانی شدن اقتصاد سایر کشورها نیستند و صرفا مفهوم تجارت آزاد از نظر آنها یعنی کسب منافع برای آنها.

تا زمانی که سلطه گری و منفعت طلبی نظام سرمایه داری محقق شود تجارت آزاد قابل پذیرش است و در غیر این صورت با هر استقلال و توسعه و تجارت اقتصادی که ورای خواست آنها باشد مخالفت می‌کنند.

نکته مهم آنکه تروریسم اقتصادی با محوریت آمریکا که در قالب تحریم ها علیه سایر کشورها اعمال می‌شود از عوامل نابسامانی‌های اقتصادی جهان است در حالی که حاضران در این نشست نه تنها سخنی از لزوم لغو تحریم‌ها نگفته اند بلکه همچنان بر اصل اعمال تحریم علیه سایر کشورها تاکید کرده‌اند که خود سندی بر واهی بودن ادعای آنها مبنی بر تلاش برای کمک به حل بحران اقتصادی جهان است.

این نوع رفتارها نشان می‌دهد که تحریم‌های اعمال شده علیه سایر کشورها توسط آمریکا و شرکایش نه بر اساس ادعای امنیت و صلح جهانی و یا زمینه سازی برای جهانی امن و تجارت آزاد بلکه در چارچوب یک جانبه گرایی نظام سرمایه داری صورت می‌گیرد و در این راه حتی حاضر به کشتار و نسل کشی در سایر کشورها هستند که اعمال تحریم‌های غذایی و دارویی علیه سایر کشورها نمودی از این رفتار است.

مصوبات اقتصادی نشست گروه ۷ این مهم را اثبات می کند که غرب هرگز به دنبال چند جانبه گرایی و پذیرش حق تجارت آزاد برای سایر کشورها نیست بلکه روابطی یکجانبه بر اساس وابسته سازی و سلطه بر سایر کشورها را دنبال می‌کند؛ دیدگاهی استعماری و سلطه گرایانه که راهکار مقابله با آن، تکیه بر داشته‌های داخلی به جای چشم داشت به خارج است که ایمنی کشور در برابر تحریم و تهدیدات نظام سرمایه داری را به همراه خواهد داشت.

مصوبات نشست گروه ۷ ضرورت اتحاد بیشتر و حتی ایجاد باشگاه تحریم شدگان در برابر تحریم کنندگان را برای پایان دادن به یک جانبه گرایی نظام سرمایه امری ضروری می‌نماید که در کنار تحقق اهداف اقتصادی کشورها می‌تواند مولفه ای برای تحقق چند جانبه گرایی و مقابله با رفتارهای سلطه گرایانه نظام سرمایه باشد.

کد خبر 5234662

منبع: مهر

کلیدواژه: جی هفت ایالات متحده امریکا چین ایالات متحده امریکا فلسطین رژیم صهیونیستی روسیه ایران افغانستان عراق جو بایدن برجام لبنان جی هفت مذاکرات وین ناتو میخائیل اولیانوف علیه سایر کشورها نظام سرمایه داری جانبه گرایی نشست گروه ۷ تجارت آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۸۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرابورس برای پذیرش شرکت‌ها شرط گذاشت

شرکت فرابورس ایران از الزامی شدن «استقرار حاکمیت شرکتی» به عنوان شرط پذیرش شرکت‌ها در فرابورس خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، شرکت فرابورس ایران با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: در خصوص الزام تکمیل فرم های بررسی نظام حاکمیت شرکتی برای شرکت های متقاضی پذیرش به اطلاع کلیه مشاوران محترم پذیرش می‌رساند با توجه به مصوبه شماره2-379مورخ 23/12/1402 هیات مدیره محترم فرابورس ایران در خصوص متقاضیان پذیرش در بازارهای اول، دوم و نوآفرین فرابورس ایران و با عنایت به بند 6 ماده 23 مکرر 1 دستورالعمل پذیرش، عرضه و نقل و انتقال اوراق بهادار در فرابورس ایران، مشاوران پذیرش موظفند مطابق با چارچوب مصوب درقسمت فرم های پذیرش مندرج در سایت فرابورس ایران (www.ifb.ir) "گزارش ریسک و حاکمیت شرکتی" اشخاص متقاضی پذیرش را در مقطع بارگذاری اطلاعات در سامانه فراسا ارائه دهند.

در این راستا، مدیرعامل فرابورس هم مساله «استقرار نظام حاکمیت شرکتی» را به عنوان یک معیار اساسی در پذیرش شرکت‌ها در هیئت‌های پذیرش بازار اول، دوم و نوآفرین اعلام کرد.

به گفته محمدعلی شیرازی، شرکت‌های مشاور پذیرش ملزم هستند گزارش وضعیت استقرار حاکمیت شرکتی را مطابق با استاندارد مصوب فرابورس ایران، تهیه و به هیئت پذیرش ارائه دهند.

مدیرعامل فرابورس همچنین عنوان کرد: اجرای نظام حاکمیت شرکتی منجر به تداوم فعالیت بنگاه‌های اقتصادی، کنترل تضاد منافع میان مدیریت و مالکیت و تنظیم روابط و منافع ذی‌نفعان خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پوتین: اتحادیه اقتصادی اوراسیا در برابر تحریم‌های جدید کارآمد است
  • فرار به جلوی متهمان مفاسد اقتصادی و دو برابر شدن تحریم‌ها
  • هاآرتص: تل‌آویو نگران همه گیر شدن تحریم علیه اسرائیل است
  • شورای راهبردی گردشگری تشکیل شده است
  • الگوی نظام‌ بهره‌برداری کشاورزی عامل افزایش بهره‌وری آب و خاک است
  • نخست‌وزیر بلژیک: در حال بررسی اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه اسرائیل هستیم
  • مارکسیسم چه نگاهی به سیاست بین‌الملل دارد؟
  • آماده انتقال دانش هسته ای به سایر کشورها هستیم
  • دهه ۹۰؛ دهه‌ی «رکود، عبرت، تجربه»
  • فرابورس برای پذیرش شرکت‌ها شرط گذاشت